Voor Viva la Donna organiseren wij “een Puike Pruiken Dag” op 16 mei 2009

Een team bevlogen vrijwilligers uit Rotterdam, Bergschenhoek, De Hoeksche Waard en het Westland organiseert voor Viva La Donna dit jaar een nieuwe actie:

De Puike Pruikendag!

De doelstelling van de Puike Pruikendag is: Twintig vrouwen met kanker die niet in de gelegenheid zijn zelf een pruik aan te schaffen er een te schenken.

Het is schrijnend dat verzekeringsmaatschappijen minimale vergoedingen uitkeren.

Eenvoudigweg omdat de kosten ± € 500,= te hoog zijn om een pruik aan te schaffen brengen vrouwen met hoofddoek om hun kinderen naar school, gaan boodschappen doen of naar het werk.

In een zeer ingrijpende, onzekere fase van het leven, is het juist belangrijk je goed te voelen (met “eigen” haar). Met een goed gevoel is het gemakkelijker je sociale leven op te pakken en iedereen weet dat positief denken de helft van beterschap is.

Onze eerste prioriteit is natuurlijk dat de dames met een passende, nieuwe pruik naar huis gaan. Daarnaast zorgen we voor een informatieve dag. Denk aan de aanwezigheid van een oedeemtherapeute, borstprotheseadvisering, etc.

Natuurlijk maken een kopje koffie en een lunch de Puike Pruikendag compleet.

Vanaf 1 april kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst ingeschreven; Wij maken een selectie uit alle aanmeldingen. Wanneer wij uw aanvraag honoreren nemen wij telefonisch contact met u op; uiteraard krijgt u ook bericht (per e-mail) wanneer aanmelding niet gehonoreerd wordt.

U kunt u alleen in aanmerking komen voor deze actie wanneer u via de geijkte wegen de pruik niet of niet geheel vergoed krijgt en u deze niet zelf kunt betalen.

Waar moet U aan voldoen om deel te kunnen nemen?

Schrijf een motivatie waarom u vindt dat u in aanmerking komt voor deze actie

Geeft u de naam van uw verzekeringsmaatschappij aan ons door en de wijze waarop u verzekerd bent.

Mail een kopie van de verwijsbrief van uw arts waarin staat dat u een pruik nodig heeft.

Wij hopen in de toekomst meer mensen blij te gaan maken.

Binnenkort hoor u weer van ons,

De Puike Pruiken Dag organisatie